Velkommen til Forfatterskolens grundhold, forår 2020

På dette forløb vil vi arbejde i dybden med sprog og sproghåndværk. Du vil blive undervist i et trygt rum, hvor der er plads til at dele, og hvor du samtidig vil blive  hjulpet godt på vej i forhold til sprog, form og virkemidler. Vil vil arbejde med overgange fra det selvbiografiske til det skønlitterære, med kortprosa, lyrik og tvær-æstetiske formater og med det konkrete håndværk: hvad er godt sprog?

Udover de daglige skriveøvelser og metoder, tager forløbet også udgangspunkt i det, du måske allerede skriver, og vi vil i særdeleshed se på, hvordan andre forfattere arbejder og de muligheder du har for at udvikle dig med inspiration fra andre.

Niveau:
Grundholdet er tilrettelagt, så alle uanset niveau kan deltage.
Alle mødes med feedback, der passer til den enkelte.

UNDERVISERE:
Skønlitterær forfatter Hannah Lutz

HOLDDATOER FORÅR 2020:

GRUNDHOLD 1
Hver onsdag kl. 10-13 (Seks gange i alt).
Start: Onsdag den 2.september 2020
Slut: O
nsdag den 7.oktober 2020

Elevbetaling: 250 kr. i administrationsgebyr – tilbagebetales ikke ved afmelding.
Jobcenter eller lignende:
4000 kroner

GRUNDHOLD 2
Hver mandag kl. 10-13 (seks gange i alt)
Start: mandag den 2.november  2020
Slut:
mandag den 7.december 2020

Jobcenter eller lignende:
4000 kroner

(Læs mere om differentieret betaling her…)

Tilmeld dig her.
(Du kan tilmelde dig her på siden fra den 10.august)