Velkommen til Forfatterskolens grundhold, forår 2021

På dette forløb vil vi arbejde i dybden med sprog og sproghåndværk. Du vil blive undervist i et trygt rum, hvor der er plads til at dele, og hvor du samtidig vil blive  hjulpet godt på vej i forhold til sprog, form og virkemidler. Vil vil arbejde med overgange fra det selvbiografiske til det skønlitterære, med kortprosa, lyrik og tvær-æstetiske formater og med det konkrete håndværk: hvad er godt sprog?

Udover de daglige skriveøvelser og metoder, tager forløbet også udgangspunkt i det, du måske allerede skriver, og vi vil i særdeleshed se på, hvordan andre forfattere arbejder og de muligheder du har for at udvikle dig med inspiration fra andre.

Niveau:
Grundholdet er tilrettelagt, så alle uanset niveau kan deltage.
Alle mødes med feedback, der passer til den enkelte.

UNDERVISERE:
Skønlitterær forfatter Hannah Lutz

HOLDDATOER:

GRUNDHOLD 1 (Ændret pga covid)

Tirsdag den 11. maj (online) 10-12
Tirsdag den 18.maj (online) 10-12
Herefter på skolen:
Tirsdage den 25.maj + 1.juni + 8.juni + 15.juni klokken 10-14.

Elevbetaling: 250 kr. i administrationsgebyr – tilbagebetales ikke ved afmelding.
Jobcenter eller lignende:
4000 kroner

Jobcenter eller lignende:
4000 kroner

(Læs mere om differentieret betaling her…)

Adresse:
Sankt Andreas Kirke