I tekstlæsningsgruppen bliver du en del af en gruppe, der mødes en gang om ugen.
Sammen med forfatter Pernille Tønnesen læser I hinandens tekster og taler om, hvordan der kan arbejdes med den enkelte tekst.
Det foregår alt sammen i et trygt og rart rum, hvor fokus er, at hjælpe dig og din tekst videre.

Deltagelse i tekstlæsningsgruppen kan kombineres med de andre hold.

UNDERVISER
Pernille Tønnesen (født 1956) er en af forfatterne fra  80´er-generationen med Søren Ulrik Thomsen, T.S. Høegh, Cæcilia Glode m.fl. Hun skrev senere sammen med bl.a. Kirsten Thorup og Marianne Larsen. Derudover byggede hun forfatterlinjen op på Borups Højskole, hvor hun var ansat gennem 20 år.

HOLDDATOER FORÅR 2022:
Onsdage klokken 14-17 (10 gange i alt).

Start: onsdag den 26.januar 2022
Slut: onsdag den 6.april 2022

Elevbetaling: 300 kr. i administrationsgebyr – tilbagebetales ikke ved afbud.
Hvis du er tidligere patient fra afd. M på Psykiatrisk Center Skt. Hans er alle hold gratis.
Jobcenter eller lignende: 4000 kroner (Læs mere om differentieret elevbetaling her…)

ADRESSE:
Sankt Andreas Kirke