Tektlæsningsgruppen

I tekstlæsningsgruppen bliver du en del af en lille gruppe, der mødes en gang om ugen.
Sammen med forfatter Pernille Tønnesen læser I hinandens tekster og taler om, hvordan der kan arbejdes med den enkelte tekst.
Det foregår alt sammen i et trygt og rart rum, hvor fokus er, at hjælpe dig og din tekst videre.

Deltagelse i tekstlæsningsgruppen kan med fordel kombineres med de andre hold, da det ligger om eftermiddagen.

UNDERVISER
Pernille Tønnesen (født 1956) er en af forfatterne fra  80´er-generationen med Søren Ulrik Thomsen, T.S. Høegh, Cæcilia Glode m.fl. Hun skrev senere sammen med bl.a. Kirsten Thorup og Marianne Larsen. Derudover byggede hun forfatterlinjen op på Borups Højskole, hvor hun var ansat gennem 20 år.

HOLDDATOER FORÅR 2019:
Onsdage klokken 16-19 (8 gange i alt).

Start: onsdag den 4. september 2019 – OBS! VENTELISTE PÅ DETTE HOLD
Slut: onsdag den 30. oktober 2019
(OBS! Der er efterårsferie onsdag i uge 42.)

ADRESSE:
Sankt Andreas Kirke
Gothersgade 148
København K.

PRIS:
Elevbetaling: 250 kroner
Jobcenter eller lignende: 3000 kroner (I kombination med andet hold 5000 kroner).

(Læs mere om differentieret elevbetaling her…)

TILMELDING HER:

Navn og adresse