Forfatterskolen PS! privatlivspolitik

Den nye personbeskytelseslov har følgende hovedformål:

1. At du ved præcis, hvilke data/oplysninger, en virksomhed har registreret om dig.

2. At du ved hvad de pågældende data bliver brugt til.

3. At du kan få dine data slettet/udleveret (med mindre anden lov modsiger det).

4. At du skal give samtykke, hvis dine oplysninger bliver videregivet til andre parter, eller hvis

data skal bruges til andre formål, end det de oprindeligt blev indsamlet til.

Forfatterskolen PS! skal derfor gøre dig opmærksom på, hvilke data/oplysninger, vi har om dig – og hvad de
bliver brugt til.

Data, vi registrerer om dig ved tilmelding til kurser og nyhedsbrev:

– Navn, adresse, telefonnummer og mail (dvs. det, du selv har oplyst).

– Om du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

– Ordrehistorik – hvilke kurser du har tilmeldt dig til.

 
Alle informationer bruges alene til disse 3 formål:

– Udsendelse af nyhedsbreve.

– At håndtere regnskab, booking-kalender m.m.

Vi videregiver ikke data til andre, medmindre du er blevet spurgt og skriftligt har samtykket dette.

Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevene.

 

Det du skal vide om samtykke og dine persondata hos Forfatterskolen PS!

www.forfatterskolenps.dk behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:
Levering af vores produkter og tjenester:
Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på (vores kurser).

Levering af nyhedsbreve:
Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser

Kategorier af personoplysninger:
Vi behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer og valg af digitale ydelser (nyhedsbreve).

Kilder:
Vi har fået dine oplysninger:
Direkte fra dig via vores hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
Direkte fra dig i forbindelse med tilmelding til kurser.
Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.

Vores databehandlere: 
Nyhedsbrev: Mailpoet.com
Booking: Forfatterskolen PS!
Regnskab: churchdesk.dk/Københavns Domkirke

Behandlingsgrundlag:
Det er nødvendigt for os at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

Vores legitime interesse i at markedsføre vores kurser.
Så vi kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
Så vi kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere:
Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
MailPoet: Til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.
ForfatterskolenPS: Til håndtering af aftaler og til journalføring
Churchdesk/Københavns Domkirke: Til bogføring og årsregnskab hos Statsautoriseret revisor, når du betaler for vores kurser.

Opbevaring:
Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Generelt vil personoplysninger vedrørende henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. 

Dette kan ske ved henvendelse til:

Forfatterskolen PS!
Gothersgade 148
1123 København K
info@forfatterskolenps.dk
Tlf: 29907141

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over Forfatterskolen PS! behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk.

Cookies
Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vore partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.