Sofie Kragh-Müller – Underviser på grundhold og fortsætterhold.

sofie2016  (f. 1974)
Uddannet journalist med speciale i radio og kultur fra DJH.

Skriver romaner, noveller og arbejder tværæstetisk. Har udgivet romanerne “Profetens datter” på forlaget Tiderne Skifter og “Hvordan man stikker af” på forlaget Jensen & Dalgaard, samt kortere tekster.
Har modtaget flere arbejds- og rejselegater fra bl.a. Statens Kunstfond.

Initiativtager til Forfatterskolen PS! i 2013 og underviser i metoder der styrker den enkeltes bevidsthed om eget sprog og opbygning af skrivepraksis.

Ida Marie Hede – underviser på ’Surrealistiske stemmer’

Ida_hede(født 1980)

Ida Marie Hede er uddannet fra Forfatterskolen, samt mag art i Kunsthistorie fra Københavns Universitet

Skriver prosa, lyrik, essays og kritik og arbejder ofte tværæstetisk.
Underviser på bl.a. Jyderup Højskole og Det Fynske Kunstakademi.
Er forfatter til syv bøger, senest prosa-hybriden ’Bedårende’ på Forlaget Gladiator.
Har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat i 2015.

Hannah Lutz – underviser på “Den kollektive skrivemaskine”

HannahLutz kopiaf. 1984 i Finland

Uddannet fra Forfatterskolen.
Skriver prosa, lyrik og radiodramatik, og indgår i en række forfatter- og kunstkollektiver.

Debuterede med romanen VILDSVIN (Forlaget Rosintante & Co) år 2016. Bogen er også udkommet i Sverige og Finland.
Har siden modtaget en række arbejdslegater fra danske og finske fonde.

Pernille Tønnesen – underviser i “Tekstlæsningsgruppen”.

Pernillefødt 1956.

Er en af forfatterne fra  80´er-generationen med Søren Ulrik Thomsen, T.S. Høegh, Cæcilia Glode m.fl.
Hun skrev senere sammen med bl.a. Kirsten Thorup og Marianne Larsen.
Derudover byggede hun forfatterlinjen op på Borups Højskole, hvor hun var ansat gennem 20 år.

Tidligere undervisere og gæsteundervisere på Forfatterskolen PS!:

Julie Top-Nørgaard (Børne- og ungegruppen 2016).

(f. 1974). Julie er forfatter, journalist og pædagogportræt

Julie har ud over sit eget virke som forfatter (nonfiktion og lyrik) i en årrække arbejdet professionelt med litteratur som blandt andet redaktør, oversætter og forlagskonsulent. Hun har solid erfaring med at give tekstkritik og med at igangsætte og udvikle kreative skriveprocesser i gruppesammenhæng.
Trisse Gejl – (én-dags gæsteforfatter 2015)

Trisse  f. 1968
Har skrevet 7 romaner, bl.a. “Patriarken”,  “Skjul” og “Siden blev det for pænt”. Skriver desuden noveller, essays, teaterdramatik og lyrik til klassisk musik.

Flere af hendes bøger er prisnominerede og oversat.

Adda Djørup – (underviser på “Skriv kortprosa!” 2017)

01Addalille f. 1972
Skriver lyrik, prosa og dramatik.
Har bl.a. modtaget Kunstrådets præmiering for nyudgivelser for novellesamlingen “Hvis man begyndte at spørge sig selv”, EU´s litteraturpris for romanen”Den mindste modstand” og Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat.

Læsegruppeleder 2016
Helene Forsberg – læseguide og stod for skolens læseguideuddannelse.

Har en bachelor i Filosofi og Videnskabsteori samt Pædagogik og Uddannelsesstudier
og en Kandidat i Socialt Arbejde.

Er derudover uddannet rådgiver hos Livslinien, læseleder hos Læseforeningen og debatør og kritiker ved Politikens Debatør-­ og Kritikerskole.

Helene er frivillig læsegruppeleder og står derudover for Forfatterskolen PS! særlige læsegruppeleder-uddannelse der finder sted i foråret 2016.