Grundhold 2020

Velkommen til Forfatterskolens grundhold, forår 2020

På dette forløb vil vi arbejde i dybden med sprog og sproghåndværk. Du vil blive undervist i et trygt rum, hvor der er plads til at dele, og hvor du samtidig vil blive  hjulpet godt på vej i forhold til sprog, form og virkemidler. Vil vil arbejde med overgange fra det selvbiografiske til det skønlitterære, med kortprosa, lyrik og tvær-æstetiske formater og med det konkrete håndværk: hvad er godt sprog?

Udover de daglige skriveøvelser og metoder, tager forløbet også udgangspunkt i det, du måske allerede skriver, og vi vil i særdeleshed se på, hvordan andre forfattere arbejder og de muligheder du har for at udvikle dig med inspiration fra andre.

Niveau:
Grundholdet er tilrettelagt, så alle uanset niveau kan deltage. Både semiprofessionelle og nybegyndere. Alle mødes med feedback, der passer til den enkelte.

UNDERVISERE:
Skønlitterær forfatter Hannah Lutz og Sofie Kragh-Müller

HOLDDATOER FORÅR 2020:

GRUNDHOLD 1 (to gange om ugen):
Hver mandag + onsdag kl. 10-14 (Syv uger – i alt 14 gange).
Start: mandag den 3.februar 2020
Slut:
onsdag den 1.april 2020

Elevbetaling: Gratis
Jobcenter eller lignende:
4000 kroner

GRUNDHOLD 2 (èn gang om ugen): Forbeholdt tidl. patienter afd. M, psyk center Sct. Hans.
Hver mandag kl. 10-14 (Seks gange i alt)
Start: mandag den 2.marts  2020
Slut:
mandag den 27.april 2020

Elevbetaling: Gratis
Jobcenter eller lignende:
4000 kroner

(Læs mere om differentieret betaling her…)

Tilmeld dig her.
Du får en email om du har fået en plads eller om du er kommet på venteliste indenfor to uger.

Navn og adresse

Adresse: