Om differentieret betaling:
Forfatterskolen PS! er en non-profit skole der tilbyder litteraturkurser til mennesker med en psykisk lidelse. Alle undervisere er professionelle skønlitterære forfattere. Det er forløb med høj faglighed og med afsæt i området mental sundhed og kunstpraksis. Et område som vi følger og medvirker til at udvikle.

På skolen vil vi naturligvis gerne, at alle der ønsker det uanset økonomi får mulighed for at deltage på vores kurser. For mange af vores kursister er det desværre ikke en mulighed.
Derfor har vi fra efteråret 2018 valgt at lave differentieret betaling.
Det betyder at vi så vidt muligt udbyder gratis forløb med støtte fra fondsmidler eller stærkt nedsatte forløb for alle elever der er uden job og ikke selv kan betale.

Ønsker et jobcenter eller anden aktør at gøre brug af kurserne betales den reelle kursuspris.
Det betyder også, at hvis du som elev henvises fra jobcenter/anden aktør, så skal den almindelige kursuspris betales. Prisen vil være 2500 kroner for de korte forløb og 5000 kroner for grundforløbet.