ARToutloud

Er du mellem 18-30 år, psykisk sårbar og vil være med til at udforske billedkunst i kombination med skrivning?

Hvad er ARToutloud?
ARToutloud er et kunst- og skriveforløb på Statens Museum for kunst. Over 8 gange skal vi reflektere over et kunstværk fra museets samling, udforske det på nye overraskende måder, og vi skal ud fra vores indtryk og snakke skrive tekster og tegne. Derudover vil der være en heldags skriveworkshop og to heldags billedkunstworkshops med en billedkunstner. Her skal vi udvikle værker der skal indgå i en antologi om unge, sårbarhed, kunst og litteratur.

Hvem kan deltager?
Alle kan deltage uanset skriftlige evner. Du behøver intet at vide om kunst.
Så længe du er nysgerrig og har lyst til at være med i et trygt og udviklende kreativt rum.

Hvem står bag?
ARToutloud er et samarbejde mellem Forfatterskolen PS! for psykisk sårbare, Statens Museum for Kunst og forskere på Århus Universitet. Forløbet faciliteres af forfatter Sofie Kragh-Müller og kunstner Nina Wengel. Antropolog Charlotte Christiansen deltager som en del af et forskningsprojekt om unge, kunst og læring.

Forskning og samtykke
Forløbet er en del af et forskningsprojekt, som handler om det at mødes om kunst og kreativitet når man er ung og har fået en psykiatrisk diagnose. Erfaringerne fra ARToutloud vil derfor videreformidles i forskningsartikler og mundtlige præsentationer. For at deltage skal du skrive under på en samtykkeerklæring og du vil blive spurgt om du vil deltage i en samtale undervejs, og svare på et kort evaluerende spørgeskema før og efter. Du er naturligvis sikret anonymitet.


ARToutloud er støttet af:

Copyright © 2019 | Audioman by Catch Themes
Scroll Up